Blomma - All information om Blommor och VäxterBlomma i Sollentuna

Blommor i Sollentuna

Totalt i Sollentuna finns det 8 handelsträdgårdar som säljer blommor och växter varav flera har mycket god kunskap om blommor, plantor och buskar. Ofta är det besvärligt att hitta en bra blomsteraffär i Sollentuna och priserna på blommorna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på någon florist som är duktig på blommor och kan knyta underbara blomsteruppsättningen. Det går också att jämföra blombutiker på nätet.


Då det finns flera som håller på med blommor i Sollentuna eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några blomsterbutiker och handelsträdgårdarna för att se vilka blommor de rekommenderar. Om du kontaktar en blomstershop är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av blomma och vid vilka tidpunkter blomman ska blomma. Mycket info kan du få om blommorna kan du få genom att besöka hemsidor hos olika handelsträdgårdar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på blommor i Sollentuna genom att kolla med någon av handelsträdgårdarna eller blomsterbutikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla blommor i Sollentuna

Franks Blommor

Rotebrotorget 7

192 68 Sollentuna

Hallonbergens Blommor

Västervägen 7

191 49 Sollentuna

Blomsterhörnan

Prästgårdsvägen 2

192 72 Sollentuna

Blommor & Vin

Västra Stationsvägen 31

192 67 Sollentuna

Häggviks Blommor

Studievägen 10

191 50 Sollentuna


Fler handelsträdgårdar där du kan köpa blommor och växter i Sollentuna

Bloms Blommor AB Interflora Fresh

Sollentunavägen 163

191 47 Sollentuna

Interflora / Sollentuna Blommor

Edsbergs Centrum

191 47 Sollentuna

Blomsterriket Rotebro AB

Konsumentvägen 1

192 68 Sollentuna