Blomma - All information om Blommor och VäxterBlomma i Saltsjö-Boo

Blommor i Saltsjö-Boo

Totalt i Saltsjö-Boo finns det 5 handelsträdgårdar som säljer blommor och växter varav flera har mycket god kunskap om blommor, plantor och buskar. Ofta är det besvärligt att hitta en bra blomsteraffär i Saltsjö-Boo och priserna på blommorna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på någon florist som är duktig på blommor och kan knyta underbara blomsteruppsättningen. Det går också att jämföra blombutiker på nätet.


Då det finns flera som håller på med blommor i Saltsjö-Boo eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några blomsterbutiker och handelsträdgårdarna för att se vilka blommor de rekommenderar. Om du kontaktar en blomstershop är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av blomma och vid vilka tidpunkter blomman ska blomma. Mycket info kan du få om blommorna kan du få genom att besöka hemsidor hos olika handelsträdgårdar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på blommor i Saltsjö-Boo genom att kolla med någon av handelsträdgårdarna eller blomsterbutikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla blommor i Saltsjö-Boo

Interflora / Blomster-Boo AB

Orminge Centrum

Ateljé Grön AB

Boo Strandväg 3A

Stockholm Blommor & Växter AB

Murkelvägen 5

Björknäs Blommor Christer Gustafsson

Värmdövägen 634

Blomstrande Veranda i Saltsjö-Boo AB

Paviljongvägen 2