Blomma - All information om Blommor och VäxterBlomma i Rimbo

Blommor i Rimbo

Totalt i Rimbo finns det 4 handelsträdgårdar som säljer blommor och växter varav flera har mycket god kunskap om blommor, plantor och buskar. Ofta är det besvärligt att hitta en bra blomsteraffär i Rimbo och priserna på blommorna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på någon florist som är duktig på blommor och kan knyta underbara blomsteruppsättningen. Det går också att jämföra blombutiker på nätet.


Då det finns flera som håller på med blommor i Rimbo eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några blomsterbutiker och handelsträdgårdarna för att se vilka blommor de rekommenderar. Om du kontaktar en blomstershop är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av blomma och vid vilka tidpunkter blomman ska blomma. Mycket info kan du få om blommorna kan du få genom att besöka hemsidor hos olika handelsträdgårdar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på blommor i Rimbo genom att kolla med någon av handelsträdgårdarna eller blomsterbutikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla blommor i Rimbo

Wallby Handelsträdgård, Anemonen Blommor

Vallby Backe 20

762 92 Rimbo

Zandras Blomstershop

Köpmannagatan 11A

762 31 Rimbo

Granngården AB

Spannmålsvägen

762 51 Rimbo

Blomstra Blommor

Stockholmsvägen 2

762 31 Rimbo