Blomma - All information om Blommor och VäxterBlomma i Nacka

Blommor i Nacka

Totalt i Nacka finns det 8 handelsträdgårdar som säljer blommor och växter varav flera har mycket god kunskap om blommor, plantor och buskar. Ofta är det besvärligt att hitta en bra blomsteraffär i Nacka och priserna på blommorna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på någon florist som är duktig på blommor och kan knyta underbara blomsteruppsättningen. Det går också att jämföra blombutiker på nätet.


Då det finns flera som håller på med blommor i Nacka eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några blomsterbutiker och handelsträdgårdarna för att se vilka blommor de rekommenderar. Om du kontaktar en blomstershop är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av blomma och vid vilka tidpunkter blomman ska blomma. Mycket info kan du få om blommorna kan du få genom att besöka hemsidor hos olika handelsträdgårdar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på blommor i Nacka genom att kolla med någon av handelsträdgårdarna eller blomsterbutikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla blommor i Nacka

Nacka Blomsterdesign

Gamla Värmdövägen 5

Interflora / S:t Eriksfloristen Sickla

Siroccogatan 4

Gröna Rum Norden AB

Sickla Strand 45

Garden Bistro & Design

Smedjegatan 1

Ektorps Blomsterhandel

Ektorpsvägen 6


Fler handelsträdgårdar där du kan köpa blommor och växter i Nacka

Blomsterpassagen

Romansvägen 8

Blomstermagasinet

Siroccogatan 68A

Blomsterlandet

Vattenverksvägen 9