Blomma - All information om Blommor och VäxterBlomma i Järfälla

Blommor i Järfälla

Totalt i Järfälla finns det 6 handelsträdgårdar som säljer blommor och växter varav flera har mycket god kunskap om blommor, plantor och buskar. Ofta är det besvärligt att hitta en bra blomsteraffär i Järfälla och priserna på blommorna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på någon florist som är duktig på blommor och kan knyta underbara blomsteruppsättningen. Det går också att jämföra blombutiker på nätet.


Då det finns flera som håller på med blommor i Järfälla eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några blomsterbutiker och handelsträdgårdarna för att se vilka blommor de rekommenderar. Om du kontaktar en blomstershop är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av blomma och vid vilka tidpunkter blomman ska blomma. Mycket info kan du få om blommorna kan du få genom att besöka hemsidor hos olika handelsträdgårdar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på blommor i Järfälla genom att kolla med någon av handelsträdgårdarna eller blomsterbutikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla blommor i Järfälla

Interflora / Blomsterbutiken

Viksjö Centrum

Karolinska Sjukhusets Blomster

Vegagränd 11

Interflora / Nya Crossandra Blommor

Visirstråket

Kallhälls Blomsterhandel AB/ Interflora Fresh

Gjutarplan 12

Skalleberg Handelsträdgård

Ormbackavägen 67


Fler handelsträdgårdar där du kan köpa blommor och växter i Järfälla

Hässelby-Blommor AB

Bråvallavägen 15