Blomma - All information om Blommor och VäxterBlomma i Katrineholm

Blommor i Katrineholm

Totalt i Katrineholm finns det 8 handelsträdgårdar som säljer blommor och växter varav flera har mycket god kunskap om blommor, plantor och buskar. Ofta är det besvärligt att hitta en bra blomsteraffär i Katrineholm och priserna på blommorna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på någon florist som är duktig på blommor och kan knyta underbara blomsteruppsättningen. Det går också att jämföra blombutiker på nätet.


Då det finns flera som håller på med blommor i Katrineholm eller ännu fler i Södermanland är det bra att kontakta några blomsterbutiker och handelsträdgårdarna för att se vilka blommor de rekommenderar. Om du kontaktar en blomstershop är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av blomma och vid vilka tidpunkter blomman ska blomma. Mycket info kan du få om blommorna kan du få genom att besöka hemsidor hos olika handelsträdgårdar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på blommor i Katrineholm genom att kolla med någon av handelsträdgårdarna eller blomsterbutikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla blommor i Katrineholm

Blomsterbutiken Nävertorp

Vingåkersvägen 39

Strandviks Blommor

Fredsgatan 46

Johanssons Blommor / Interflora Fresh

Storgatan 27

Vårljungens Gardencenter

Ljungvägen 15

Blomverkstan

Ändebol Hagstugan


Fler handelsträdgårdar där du kan köpa blommor och växter i Katrineholm

Strandviks Handelsträdgård AB

Baggetorp Strandvik

Annas Gröna Rum

Drottninggatan 2

Bellis Blomsterhandel

Sveavägen 21