Blomma - All information om Blommor och VäxterBlomma i Staffanstorp

Blommor i Staffanstorp

Totalt i Staffanstorp finns det 6 handelsträdgårdar som säljer blommor och växter varav flera har mycket god kunskap om blommor, plantor och buskar. Ofta är det besvärligt att hitta en bra blomsteraffär i Staffanstorp och priserna på blommorna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på någon florist som är duktig på blommor och kan knyta underbara blomsteruppsättningen. Det går också att jämföra blombutiker på nätet.


Då det finns flera som håller på med blommor i Staffanstorp eller ännu fler i Skåne är det bra att kontakta några blomsterbutiker och handelsträdgårdarna för att se vilka blommor de rekommenderar. Om du kontaktar en blomstershop är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av blomma och vid vilka tidpunkter blomman ska blomma. Mycket info kan du få om blommorna kan du få genom att besöka hemsidor hos olika handelsträdgårdar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på blommor i Staffanstorp genom att kolla med någon av handelsträdgårdarna eller blomsterbutikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla blommor i Staffanstorp

Tirups Örtagård AB

Tirupsvägen 99

245 93 Staffanstorp

Mårtenssons Blommor/Interflora

Torget 3

245 31 Staffanstorp

Skåne-Plantor Lusthuset AB

Vesumsvägen 9-30

245 34 Staffanstorp

Royal blommor

Järnvägsgatan 8

245 44 Staffanstorp

Blomsterbönan

Karlfeldts Väg 11

245 32 Staffanstorp


Fler handelsträdgårdar där du kan köpa blommor och växter i Staffanstorp

Blomsterstallet AB

Nevisborg 49

245 45 Staffanstorp