Blomma - All information om Blommor och VäxterBlomma i Limhamn

Blommor i Limhamn

Totalt i Limhamn finns det 5 handelsträdgårdar som säljer blommor och växter varav flera har mycket god kunskap om blommor, plantor och buskar. Ofta är det besvärligt att hitta en bra blomsteraffär i Limhamn och priserna på blommorna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på någon florist som är duktig på blommor och kan knyta underbara blomsteruppsättningen. Det går också att jämföra blombutiker på nätet.


Då det finns flera som håller på med blommor i Limhamn eller ännu fler i Skåne är det bra att kontakta några blomsterbutiker och handelsträdgårdarna för att se vilka blommor de rekommenderar. Om du kontaktar en blomstershop är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av blomma och vid vilka tidpunkter blomman ska blomma. Mycket info kan du få om blommorna kan du få genom att besöka hemsidor hos olika handelsträdgårdar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på blommor i Limhamn genom att kolla med någon av handelsträdgårdarna eller blomsterbutikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla blommor i Limhamn

Limhamns Blomsterservice

Norra Hyllievägen 31

216 17 Limhamn

Interflora / Blomstra på Limhamn

Linnégatan 100

216 18 Limhamn

A.G. Blommor AB

Östra Ansgarigatan 95D

216 13 Limhamn

Blommor och Blad

Järnvägsgatan 32

216 14 Limhamn

Blomsterverkstaden Interflora

Linnégatan 23

216 12 Limhamn