Blomma - All information om Blommor och VäxterBlomma i Landskrona

Blommor i Landskrona

Totalt i Landskrona finns det 5 handelsträdgårdar som säljer blommor och växter varav flera har mycket god kunskap om blommor, plantor och buskar. Ofta är det besvärligt att hitta en bra blomsteraffär i Landskrona och priserna på blommorna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på någon florist som är duktig på blommor och kan knyta underbara blomsteruppsättningen. Det går också att jämföra blombutiker på nätet.


Då det finns flera som håller på med blommor i Landskrona eller ännu fler i Skåne är det bra att kontakta några blomsterbutiker och handelsträdgårdarna för att se vilka blommor de rekommenderar. Om du kontaktar en blomstershop är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av blomma och vid vilka tidpunkter blomman ska blomma. Mycket info kan du få om blommorna kan du få genom att besöka hemsidor hos olika handelsträdgårdar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på blommor i Landskrona genom att kolla med någon av handelsträdgårdarna eller blomsterbutikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla blommor i Landskrona

Sandvångens Blommor

Midhemsvägen 11

261 41 Landskrona

Interflora / Florist Galleriet

Eriksgatan 153

261 40 Landskrona

Solbackens Blomsterhandel AB/Interflora

Föreningsgatan 30

261 36 Landskrona

Bröderna Perssons Begravningsbyrå AB

Eriksgatan 124

261 40 Landskrona

Växt-Huset i Tullstorp AB

Tullstorpsvägen 92

261 91 Landskrona