Blomma - All information om Blommor och VäxterBlomma i Kristianstad

Blommor i Kristianstad

Totalt i Kristianstad finns det 7 handelsträdgårdar som säljer blommor och växter varav flera har mycket god kunskap om blommor, plantor och buskar. Ofta är det besvärligt att hitta en bra blomsteraffär i Kristianstad och priserna på blommorna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på någon florist som är duktig på blommor och kan knyta underbara blomsteruppsättningen. Det går också att jämföra blombutiker på nätet.


Då det finns flera som håller på med blommor i Kristianstad eller ännu fler i Skåne är det bra att kontakta några blomsterbutiker och handelsträdgårdarna för att se vilka blommor de rekommenderar. Om du kontaktar en blomstershop är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av blomma och vid vilka tidpunkter blomman ska blomma. Mycket info kan du få om blommorna kan du få genom att besöka hemsidor hos olika handelsträdgårdar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på blommor i Kristianstad genom att kolla med någon av handelsträdgårdarna eller blomsterbutikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla blommor i Kristianstad

Solhaga

Slättängsvägen 51

Jaffa Blommor

Vasagatan 1

Blomsterhandeln Andersson Mats-Ola/ Interflora Fresh

Västra Storgatan 38

Blomstergömmans Eternellbod

Hovby Byagata 17

Hörnhems Handelsträdgård AB

Byholmsvägen 77


Fler handelsträdgårdar där du kan köpa blommor och växter i Kristianstad

Lu's Blommor AB

Västra Storgatan 27

Viola Design Blomsteraffär

Österlånggatan 12