Blomma - All information om Blommor och VäxterBlomma i Höganäs

Blommor i Höganäs

Totalt i Höganäs finns det 5 handelsträdgårdar som säljer blommor och växter varav flera har mycket god kunskap om blommor, plantor och buskar. Ofta är det besvärligt att hitta en bra blomsteraffär i Höganäs och priserna på blommorna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på någon florist som är duktig på blommor och kan knyta underbara blomsteruppsättningen. Det går också att jämföra blombutiker på nätet.


Då det finns flera som håller på med blommor i Höganäs eller ännu fler i Skåne är det bra att kontakta några blomsterbutiker och handelsträdgårdarna för att se vilka blommor de rekommenderar. Om du kontaktar en blomstershop är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av blomma och vid vilka tidpunkter blomman ska blomma. Mycket info kan du få om blommorna kan du få genom att besöka hemsidor hos olika handelsträdgårdar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på blommor i Höganäs genom att kolla med någon av handelsträdgårdarna eller blomsterbutikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla blommor i Höganäs

Bukett och Alster

Bruksgatan 36

263 39 Höganäs

Butiken / Magasin 36

Bruksgatan 36A

263 39 Höganäs

Lindholms Begravningsbyrå

Storgatan 12

263 37 Höganäs

Ingers Blommor

Köpmansgatan 14

263 38 Höganäs

Mine Blomster i Höganäs AB

Storgatan 67A

263 31 Höganäs