Blomma - All information om Blommor och VäxterBlomma i Hässleholm

Blommor i Hässleholm

Totalt i Hässleholm finns det 5 handelsträdgårdar som säljer blommor och växter varav flera har mycket god kunskap om blommor, plantor och buskar. Ofta är det besvärligt att hitta en bra blomsteraffär i Hässleholm och priserna på blommorna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på någon florist som är duktig på blommor och kan knyta underbara blomsteruppsättningen. Det går också att jämföra blombutiker på nätet.


Då det finns flera som håller på med blommor i Hässleholm eller ännu fler i Skåne är det bra att kontakta några blomsterbutiker och handelsträdgårdarna för att se vilka blommor de rekommenderar. Om du kontaktar en blomstershop är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av blomma och vid vilka tidpunkter blomman ska blomma. Mycket info kan du få om blommorna kan du få genom att besöka hemsidor hos olika handelsträdgårdar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på blommor i Hässleholm genom att kolla med någon av handelsträdgårdarna eller blomsterbutikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla blommor i Hässleholm

Blomsterhörnan

Åkaregatan 8

281 38 Hässleholm

Blomsterlandet

Hovdalavägen 1

281 33 Hässleholm

Blomera

Viaduktgatan 15

281 50 Hässleholm

Anderssons Begravningsbyrå AB

Kristinehemsvägen 2

281 39 Hässleholm

Iris Blommor/Interflora

Lövgatan 1

281 38 Hässleholm