Blomma - All information om Blommor och VäxterBlomma i Motala

Blommor i Motala

Totalt i Motala finns det 5 handelsträdgårdar som säljer blommor och växter varav flera har mycket god kunskap om blommor, plantor och buskar. Ofta är det besvärligt att hitta en bra blomsteraffär i Motala och priserna på blommorna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på någon florist som är duktig på blommor och kan knyta underbara blomsteruppsättningen. Det går också att jämföra blombutiker på nätet.


Då det finns flera som håller på med blommor i Motala eller ännu fler i Östergötland är det bra att kontakta några blomsterbutiker och handelsträdgårdarna för att se vilka blommor de rekommenderar. Om du kontaktar en blomstershop är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av blomma och vid vilka tidpunkter blomman ska blomma. Mycket info kan du få om blommorna kan du få genom att besöka hemsidor hos olika handelsträdgårdar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på blommor i Motala genom att kolla med någon av handelsträdgårdarna eller blomsterbutikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla blommor i Motala

Oves Plantskola. Creative Gardens AB

Södra Freberga

591 92 Motala

Interflora / Floras Blomsterdröm

Drottninggatan 17

591 30 Motala

Interflora / Linda's Blommor

Bispmotalagatan 11

591 30 Motala

Plantagen

Moränvägen 2

591 53 Motala

Varamobadens Handelsträdgård

Offerbyvägen 29

591 62 Motala