Blomma - All information om Blommor och VäxterBlomma i Mjölby

Blommor i Mjölby

Totalt i Mjölby finns det 5 handelsträdgårdar som säljer blommor och växter varav flera har mycket god kunskap om blommor, plantor och buskar. Ofta är det besvärligt att hitta en bra blomsteraffär i Mjölby och priserna på blommorna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på någon florist som är duktig på blommor och kan knyta underbara blomsteruppsättningen. Det går också att jämföra blombutiker på nätet.


Då det finns flera som håller på med blommor i Mjölby eller ännu fler i Östergötland är det bra att kontakta några blomsterbutiker och handelsträdgårdarna för att se vilka blommor de rekommenderar. Om du kontaktar en blomstershop är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av blomma och vid vilka tidpunkter blomman ska blomma. Mycket info kan du få om blommorna kan du få genom att besöka hemsidor hos olika handelsträdgårdar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på blommor i Mjölby genom att kolla med någon av handelsträdgårdarna eller blomsterbutikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla blommor i Mjölby

Ivarssons Blommor HB

Ramstadgatan 9

595 40 Mjölby

Linells Blomsterhandel Eft.

Kungsvägen 62

595 30 Mjölby

Interflora / Holmers Blomsterhandel

Vasavägen 3

595 52 Mjölby

Kvarnens Blommor

Jerikodalsgatan 3

595 30 Mjölby

Mjölby Handelsträdgård AB

Habblarp Sandvik 1

595 92 Mjölby