Blomma - All information om Blommor och VäxterBlomma i Finspång

Blommor i Finspång

Totalt i Finspång finns det 4 handelsträdgårdar som säljer blommor och växter varav flera har mycket god kunskap om blommor, plantor och buskar. Ofta är det besvärligt att hitta en bra blomsteraffär i Finspång och priserna på blommorna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på någon florist som är duktig på blommor och kan knyta underbara blomsteruppsättningen. Det går också att jämföra blombutiker på nätet.


Då det finns flera som håller på med blommor i Finspång eller ännu fler i Östergötland är det bra att kontakta några blomsterbutiker och handelsträdgårdarna för att se vilka blommor de rekommenderar. Om du kontaktar en blomstershop är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av blomma och vid vilka tidpunkter blomman ska blomma. Mycket info kan du få om blommorna kan du få genom att besöka hemsidor hos olika handelsträdgårdar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på blommor i Finspång genom att kolla med någon av handelsträdgårdarna eller blomsterbutikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla blommor i Finspång

Edqvist Blomstermästarna i Finspång/ Interflora Fresh

Bergslagsvägen 8

612 30 Finspång

Interflora / Blomsterhallen Kristallen

Bergslagsvägen 9

612 30 Finspång

Viberga Storlager

Skäggebyvägen 27

612 44 Finspång

Bergslagsblomster

Bergslagsvägen 45A

612 36 Finspång