Blomma - All information om Blommor och VäxterBlomma i Nora

Blommor i Nora

Totalt i Nora finns det 5 handelsträdgårdar som säljer blommor och växter varav flera har mycket god kunskap om blommor, plantor och buskar. Ofta är det besvärligt att hitta en bra blomsteraffär i Nora och priserna på blommorna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på någon florist som är duktig på blommor och kan knyta underbara blomsteruppsättningen. Det går också att jämföra blombutiker på nätet.


Då det finns flera som håller på med blommor i Nora eller ännu fler i Örebro län är det bra att kontakta några blomsterbutiker och handelsträdgårdarna för att se vilka blommor de rekommenderar. Om du kontaktar en blomstershop är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av blomma och vid vilka tidpunkter blomman ska blomma. Mycket info kan du få om blommorna kan du få genom att besöka hemsidor hos olika handelsträdgårdar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på blommor i Nora genom att kolla med någon av handelsträdgårdarna eller blomsterbutikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla blommor i Nora

Tahiti, Handelsträdgården

Åshyttan

713 34 Nora

Plantparadiset i Nora

Västra Sund Sunds Gård

713 91 Nora

Hut Handelsträdgård

Skärmarboda 227

713 91 Nora

Kjellbergs Blomsterhandel Eftr AB/ Interflora Fresh

Prästgatan 14

713 31 Nora

Kanans Blommor Kanans Handelsträdgård

Rådmansgatan 26

713 31 Nora