Blomma - All information om Blommor och VäxterBlomma i Kumla

Blommor i Kumla

Totalt i Kumla finns det 7 handelsträdgårdar som säljer blommor och växter varav flera har mycket god kunskap om blommor, plantor och buskar. Ofta är det besvärligt att hitta en bra blomsteraffär i Kumla och priserna på blommorna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på någon florist som är duktig på blommor och kan knyta underbara blomsteruppsättningen. Det går också att jämföra blombutiker på nätet.


Då det finns flera som håller på med blommor i Kumla eller ännu fler i Örebro län är det bra att kontakta några blomsterbutiker och handelsträdgårdarna för att se vilka blommor de rekommenderar. Om du kontaktar en blomstershop är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av blomma och vid vilka tidpunkter blomman ska blomma. Mycket info kan du få om blommorna kan du få genom att besöka hemsidor hos olika handelsträdgårdar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på blommor i Kumla genom att kolla med någon av handelsträdgårdarna eller blomsterbutikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla blommor i Kumla

Klorofyll

Trädgårdsgatan 15

Sohlbergs Handelsträdgård

Stenmursgatan 6

Actéa Blommor

Köpmangatan 22

Åbytorps Handelsträdgård

Stene Brunn 106

Åhlunds Blomstertid AB

Köpmangatan 12


Fler handelsträdgårdar där du kan köpa blommor och växter i Kumla

Brunoborgs Handelsträdgård, AB

Fjugestavägen 6180

Interflora / Bellis Blommor

Hagendalsvägen 16