Blomma - All information om Blommor och VäxterBlomma i Piteå

Blommor i Piteå

Totalt i Piteå finns det 5 handelsträdgårdar som säljer blommor och växter varav flera har mycket god kunskap om blommor, plantor och buskar. Ofta är det besvärligt att hitta en bra blomsteraffär i Piteå och priserna på blommorna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på någon florist som är duktig på blommor och kan knyta underbara blomsteruppsättningen. Det går också att jämföra blombutiker på nätet.


Då det finns flera som håller på med blommor i Piteå eller ännu fler i Norrbotten är det bra att kontakta några blomsterbutiker och handelsträdgårdarna för att se vilka blommor de rekommenderar. Om du kontaktar en blomstershop är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av blomma och vid vilka tidpunkter blomman ska blomma. Mycket info kan du få om blommorna kan du få genom att besöka hemsidor hos olika handelsträdgårdar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på blommor i Piteå genom att kolla med någon av handelsträdgårdarna eller blomsterbutikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla blommor i Piteå

Buketten

Storgatan 52

941 32 Piteå

Begravningsbyrå i Piteå AB

Bryggargatan 1A

941 37 Piteå

Barbros Perenner & Träd

Älvsbyvägen 1208

941 91 Piteå

Interflora Bryggmans Blommor / Fritillaria AB

Uddmansgatan 8

941 32 Piteå

Sinnenasatelje

Sjöbodegränd 12

941 38 Piteå