Blomma - All information om Blommor och VäxterBlomma i Luleå

Blommor i Luleå

Totalt i Luleå finns det 5 handelsträdgårdar som säljer blommor och växter varav flera har mycket god kunskap om blommor, plantor och buskar. Ofta är det besvärligt att hitta en bra blomsteraffär i Luleå och priserna på blommorna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på någon florist som är duktig på blommor och kan knyta underbara blomsteruppsättningen. Det går också att jämföra blombutiker på nätet.


Då det finns flera som håller på med blommor i Luleå eller ännu fler i Norrbotten är det bra att kontakta några blomsterbutiker och handelsträdgårdarna för att se vilka blommor de rekommenderar. Om du kontaktar en blomstershop är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av blomma och vid vilka tidpunkter blomman ska blomma. Mycket info kan du få om blommorna kan du få genom att besöka hemsidor hos olika handelsträdgårdar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på blommor i Luleå genom att kolla med någon av handelsträdgårdarna eller blomsterbutikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla blommor i Luleå

Enströms Blommor / Interflora Fresh

Storgatan 40

972 31 Luleå

Luleå Begravningsbyrå AB

Rådhustorget 4

972 32 Luleå

Blomsterlandet

Spantgatan 14

973 46 Luleå

Bellis Blommor

Storgatan 30A

972 32 Luleå

Växtriket i Luleå AB

Banvägen 25

973 46 Luleå