Blomma - All information om Blommor och VäxterBlomma i Boden

Blommor i Boden

Totalt i Boden finns det 5 handelsträdgårdar som säljer blommor och växter varav flera har mycket god kunskap om blommor, plantor och buskar. Ofta är det besvärligt att hitta en bra blomsteraffär i Boden och priserna på blommorna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på någon florist som är duktig på blommor och kan knyta underbara blomsteruppsättningen. Det går också att jämföra blombutiker på nätet.


Då det finns flera som håller på med blommor i Boden eller ännu fler i Norrbotten är det bra att kontakta några blomsterbutiker och handelsträdgårdarna för att se vilka blommor de rekommenderar. Om du kontaktar en blomstershop är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av blomma och vid vilka tidpunkter blomman ska blomma. Mycket info kan du få om blommorna kan du få genom att besöka hemsidor hos olika handelsträdgårdar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på blommor i Boden genom att kolla med någon av handelsträdgårdarna eller blomsterbutikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla blommor i Boden

Buketten

Kungsgatan 51

961 35 Boden

Fagernäs Trädgård AB

Trädgårdsvägen 9

961 37 Boden

Bodens Begravningsbyrå

Kungsgatan 14

961 31 Boden

Interflora

Drottninggatan 9

961 35 Boden

Eva Konst-iga Kafé

Norra Sunderbyvägen 663

961 93 Boden