Blomma - All information om Blommor och VäxterBlomma i Färjestaden

Blommor i Färjestaden

Totalt i Färjestaden finns det 5 handelsträdgårdar som säljer blommor och växter varav flera har mycket god kunskap om blommor, plantor och buskar. Ofta är det besvärligt att hitta en bra blomsteraffär i Färjestaden och priserna på blommorna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på någon florist som är duktig på blommor och kan knyta underbara blomsteruppsättningen. Det går också att jämföra blombutiker på nätet.


Då det finns flera som håller på med blommor i Färjestaden eller ännu fler i Kalmar län är det bra att kontakta några blomsterbutiker och handelsträdgårdarna för att se vilka blommor de rekommenderar. Om du kontaktar en blomstershop är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av blomma och vid vilka tidpunkter blomman ska blomma. Mycket info kan du få om blommorna kan du få genom att besöka hemsidor hos olika handelsträdgårdar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på blommor i Färjestaden genom att kolla med någon av handelsträdgårdarna eller blomsterbutikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla blommor i Färjestaden

My's Blommor

Torslunda 102

386 96 Färjestaden

Buketten

Brovägen 0

386 31 Färjestaden

Ölands Plantskola AB

Storgatan 121

386 35 Färjestaden

Thurgårdens Handelsträdgård

Lundtorpsgatan 39

386 93 Färjestaden

Mörbylånga Begravningsbyrå AB

Storgatan 18

386 30 Färjestaden