Blomma - All information om Blommor och VäxterBlomma i Borgholm

Blommor i Borgholm

Totalt i Borgholm finns det 4 handelsträdgårdar som säljer blommor och växter varav flera har mycket god kunskap om blommor, plantor och buskar. Ofta är det besvärligt att hitta en bra blomsteraffär i Borgholm och priserna på blommorna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på någon florist som är duktig på blommor och kan knyta underbara blomsteruppsättningen. Det går också att jämföra blombutiker på nätet.


Då det finns flera som håller på med blommor i Borgholm eller ännu fler i Kalmar län är det bra att kontakta några blomsterbutiker och handelsträdgårdarna för att se vilka blommor de rekommenderar. Om du kontaktar en blomstershop är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av blomma och vid vilka tidpunkter blomman ska blomma. Mycket info kan du få om blommorna kan du få genom att besöka hemsidor hos olika handelsträdgårdar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på blommor i Borgholm genom att kolla med någon av handelsträdgårdarna eller blomsterbutikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla blommor i Borgholm

Borgholms Begravningsbyrå AB

Köpmangatan 11

387 31 Borgholm

Borgholms Handelsträdgård AB

Kolstadgatan 1

387 36 Borgholm

Borgholms Blommor

Storgatan 22

387 31 Borgholm

Interflora / Flora Blomsterhandel HB

Storgatan 34

387 31 Borgholm