Blomma - All information om Blommor och VäxterBlomma i Östersund

Blommor i Östersund

Totalt i Östersund finns det 8 handelsträdgårdar som säljer blommor och växter varav flera har mycket god kunskap om blommor, plantor och buskar. Ofta är det besvärligt att hitta en bra blomsteraffär i Östersund och priserna på blommorna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på någon florist som är duktig på blommor och kan knyta underbara blomsteruppsättningen. Det går också att jämföra blombutiker på nätet.


Då det finns flera som håller på med blommor i Östersund eller ännu fler i Jämtland är det bra att kontakta några blomsterbutiker och handelsträdgårdarna för att se vilka blommor de rekommenderar. Om du kontaktar en blomstershop är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av blomma och vid vilka tidpunkter blomman ska blomma. Mycket info kan du få om blommorna kan du få genom att besöka hemsidor hos olika handelsträdgårdar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på blommor i Östersund genom att kolla med någon av handelsträdgårdarna eller blomsterbutikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla blommor i Östersund

Flowers Blomsterhandel

Prästgatan 2

831 31 Östersund

Växtvaruhuset

Växthusvägen 2

831 92 Östersund

Interflora

Biblioteksgatan 13

831 31 Östersund

Kärnan Blommor AB

Kyrkgatan 64

831 34 Östersund

Östersunds Begravningsbyrå AB

Kyrkgatan 29

831 31 Östersund


Fler handelsträdgårdar där du kan köpa blommor och växter i Östersund

Plantskolan

Opevägen 70

831 92 Östersund

Ellebrinks Begravningsbyrå AB

Brunflovägen 5

831 36 Östersund

Östersunds Blomster HB

Prästgatan 38

831 31 Östersund