Blomma - All information om Blommor och VäxterBlomma i Söderhamn

Blommor i Söderhamn

Totalt i Söderhamn finns det 5 handelsträdgårdar som säljer blommor och växter varav flera har mycket god kunskap om blommor, plantor och buskar. Ofta är det besvärligt att hitta en bra blomsteraffär i Söderhamn och priserna på blommorna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på någon florist som är duktig på blommor och kan knyta underbara blomsteruppsättningen. Det går också att jämföra blombutiker på nätet.


Då det finns flera som håller på med blommor i Söderhamn eller ännu fler i Gävleborg är det bra att kontakta några blomsterbutiker och handelsträdgårdarna för att se vilka blommor de rekommenderar. Om du kontaktar en blomstershop är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av blomma och vid vilka tidpunkter blomman ska blomma. Mycket info kan du få om blommorna kan du få genom att besöka hemsidor hos olika handelsträdgårdar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på blommor i Söderhamn genom att kolla med någon av handelsträdgårdarna eller blomsterbutikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla blommor i Söderhamn

Håkes Blommor

Håkesbacken 706

826 93 Söderhamn

Coop Bygg

Stickvägen 7

826 40 Söderhamn

Blåklinten Blommor/Interflora Fresh

Köpmangatan 19A

826 30 Söderhamn

Edbergs Begravningsbyrå

Trädgårdsgatan 15

826 32 Söderhamn

Kerstins Blommor/ Interflora

Köpmangatan 19C

826 30 Söderhamn