Blomma - All information om Blommor och VäxterBlomma i Bollnäs

Blommor i Bollnäs

Totalt i Bollnäs finns det 6 handelsträdgårdar som säljer blommor och växter varav flera har mycket god kunskap om blommor, plantor och buskar. Ofta är det besvärligt att hitta en bra blomsteraffär i Bollnäs och priserna på blommorna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på någon florist som är duktig på blommor och kan knyta underbara blomsteruppsättningen. Det går också att jämföra blombutiker på nätet.


Då det finns flera som håller på med blommor i Bollnäs eller ännu fler i Gävleborg är det bra att kontakta några blomsterbutiker och handelsträdgårdarna för att se vilka blommor de rekommenderar. Om du kontaktar en blomstershop är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av blomma och vid vilka tidpunkter blomman ska blomma. Mycket info kan du få om blommorna kan du få genom att besöka hemsidor hos olika handelsträdgårdar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på blommor i Bollnäs genom att kolla med någon av handelsträdgårdarna eller blomsterbutikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla blommor i Bollnäs

Netsmans Begravningsbyrå

Lasarettsvägen 42

Mobackes Trädgårdscenter

Norra Kilaforsvägen 24

Julgrans Kungen

Varpnäsvägen 24

Wirens Trädgård i Hersjö AB

Hertsjö 6427

Sollander Markis & Persienn

Åsenvägen 25


Fler handelsträdgårdar där du kan köpa blommor och växter i Bollnäs

Gärdets Blomsterhandel AB

Fabriksgatan 7