Blomma - All information om Blommor och VäxterBlomma i Ludvika

Blommor i Ludvika

Totalt i Ludvika finns det 7 handelsträdgårdar som säljer blommor och växter varav flera har mycket god kunskap om blommor, plantor och buskar. Ofta är det besvärligt att hitta en bra blomsteraffär i Ludvika och priserna på blommorna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på någon florist som är duktig på blommor och kan knyta underbara blomsteruppsättningen. Det går också att jämföra blombutiker på nätet.


Då det finns flera som håller på med blommor i Ludvika eller ännu fler i Dalarna är det bra att kontakta några blomsterbutiker och handelsträdgårdarna för att se vilka blommor de rekommenderar. Om du kontaktar en blomstershop är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av blomma och vid vilka tidpunkter blomman ska blomma. Mycket info kan du få om blommorna kan du få genom att besöka hemsidor hos olika handelsträdgårdar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på blommor i Ludvika genom att kolla med någon av handelsträdgårdarna eller blomsterbutikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla blommor i Ludvika

Bergslagsodlingar AB

Tubvägen 6

771 90 Ludvika

Blåklockan

Storgatan 28

771 30 Ludvika

Ludvika Zoo & Konstväxter AB

Tingshusgatan 3

771 31 Ludvika

Ludvika Begravningsbyrå

Tingshusgatan 12

771 31 Ludvika

Blomsterboden

Skyttegatan 28

771 35 Ludvika


Fler handelsträdgårdar där du kan köpa blommor och växter i Ludvika

Ringbergs Förvaltnings AB

Brittsandsvägen 6

771 94 Ludvika

Interflora / LA Blommor

Storgatan 18

771 30 Ludvika