Blomma - All information om Blommor och VäxterBlomma i Falun

Blommor i Falun

Totalt i Falun finns det 5 handelsträdgårdar som säljer blommor och växter varav flera har mycket god kunskap om blommor, plantor och buskar. Ofta är det besvärligt att hitta en bra blomsteraffär i Falun och priserna på blommorna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på någon florist som är duktig på blommor och kan knyta underbara blomsteruppsättningen. Det går också att jämföra blombutiker på nätet.


Då det finns flera som håller på med blommor i Falun eller ännu fler i Dalarna är det bra att kontakta några blomsterbutiker och handelsträdgårdarna för att se vilka blommor de rekommenderar. Om du kontaktar en blomstershop är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av blomma och vid vilka tidpunkter blomman ska blomma. Mycket info kan du få om blommorna kan du få genom att besöka hemsidor hos olika handelsträdgårdar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på blommor i Falun genom att kolla med någon av handelsträdgårdarna eller blomsterbutikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla blommor i Falun

Hallenbergs Blommor AB/Interflora

Stora Torget

791 71 Falun

Falu Begravningsbyrå AB

Bergsskolegränd 6

791 30 Falun

PLANTAGEN

Bataljonsvägen 7

791 40 Falun

Lövhyddans Blomstergård

Lövhyddsvägen 1

791 38 Falun

Magnolia Blommor & Present

Bergslagsgränd 1

791 71 Falun