Blomma - All information om Blommor och VäxterBlomma i Borlänge

Blommor i Borlänge

Totalt i Borlänge finns det 8 handelsträdgårdar som säljer blommor och växter varav flera har mycket god kunskap om blommor, plantor och buskar. Ofta är det besvärligt att hitta en bra blomsteraffär i Borlänge och priserna på blommorna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på någon florist som är duktig på blommor och kan knyta underbara blomsteruppsättningen. Det går också att jämföra blombutiker på nätet.


Då det finns flera som håller på med blommor i Borlänge eller ännu fler i Dalarna är det bra att kontakta några blomsterbutiker och handelsträdgårdarna för att se vilka blommor de rekommenderar. Om du kontaktar en blomstershop är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av blomma och vid vilka tidpunkter blomman ska blomma. Mycket info kan du få om blommorna kan du få genom att besöka hemsidor hos olika handelsträdgårdar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på blommor i Borlänge genom att kolla med någon av handelsträdgårdarna eller blomsterbutikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla blommor i Borlänge

Coop Bygg

Tyllsnäsvägen 4

Torsångs Handelsträdgård AB

Torsång 113

Marias Blommor, Euroflorist

Kvarnforsplan 3

Art Flower Service - Konsilent HB

Dukatgatan 15

Blomsterlandet

Byggmästargatan 3


Fler handelsträdgårdar där du kan köpa blommor och växter i Borlänge

Centrumblomman Malin Andersson AB

Stationsgatan 2

Interflora / G Gustafson M Blomsterodling

Tunavägen 205

Bäsna Trädgård

Kjesgattu 10