Blomma - All information om Blommor och VäxterBlomma i Karlskrona

Blommor i Karlskrona

Totalt i Karlskrona finns det 5 handelsträdgårdar som säljer blommor och växter varav flera har mycket god kunskap om blommor, plantor och buskar. Ofta är det besvärligt att hitta en bra blomsteraffär i Karlskrona och priserna på blommorna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på någon florist som är duktig på blommor och kan knyta underbara blomsteruppsättningen. Det går också att jämföra blombutiker på nätet.


Då det finns flera som håller på med blommor i Karlskrona eller ännu fler i Blekinge är det bra att kontakta några blomsterbutiker och handelsträdgårdarna för att se vilka blommor de rekommenderar. Om du kontaktar en blomstershop är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av blomma och vid vilka tidpunkter blomman ska blomma. Mycket info kan du få om blommorna kan du få genom att besöka hemsidor hos olika handelsträdgårdar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på blommor i Karlskrona genom att kolla med någon av handelsträdgårdarna eller blomsterbutikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla blommor i Karlskrona

Interflora Bjelkes Blommor

Landbrogatan 3

371 34 Karlskrona

Lindohfs Blomsterhandel

Ronnebygatan 27

371 33 Karlskrona

Lyckoklövern Blomsterhandel

Knaplabacken 5

371 48 Karlskrona

Blomster City Karlskrona AB/Interflora

Ronnebygatan 52

371 34 Karlskrona

Interflora / Blomster Kiosken

Krutviksvägen

371 42 Karlskrona