Blomma - All information om Blommor och VäxterBlomma i Kungälv

Blommor i Kungälv

Totalt i Kungälv finns det 6 handelsträdgårdar som säljer blommor och växter varav flera har mycket god kunskap om blommor, plantor och buskar. Ofta är det besvärligt att hitta en bra blomsteraffär i Kungälv och priserna på blommorna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på någon florist som är duktig på blommor och kan knyta underbara blomsteruppsättningen. Det går också att jämföra blombutiker på nätet.


Då det finns flera som håller på med blommor i Kungälv eller ännu fler i Västra Götaland är det bra att kontakta några blomsterbutiker och handelsträdgårdarna för att se vilka blommor de rekommenderar. Om du kontaktar en blomstershop är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av blomma och vid vilka tidpunkter blomman ska blomma. Mycket info kan du få om blommorna kan du få genom att besöka hemsidor hos olika handelsträdgårdar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på blommor i Kungälv genom att kolla med någon av handelsträdgårdarna eller blomsterbutikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla blommor i Kungälv

Granngården AB

Filaregatan 9

Begravningstjänst Kungälv

Västra Gatan 18

Fröken Ros

Ytterbyvägen 13

Vita Fläckens Blommor

Gymnasiegatan 4

Yesterday Interiör & Blommor

Strandgatan 75


Fler handelsträdgårdar där du kan köpa blommor och växter i Kungälv

Kungälvs Garden Center

Maskingatan 1