Blomma - All information om Blommor och VäxterBlomma - Interflora Bryggmans Blommor / Fritillaria AB

Blomma hos Interflora Bryggmans Blommor / Fritillaria AB i Piteå

Interflora Bryggmans Blommor / Fritillaria AB är en av totalt 5 blomsteraffärer och handelsträdgårdar i Piteå där du kan köpa en vacker blomma till någon du gillar. Både typ av blommor samt vilka plantor och fröer de säljer skiljer mellan olika blomsterbutiker och därför kan det vara bra att jämföra med fler i Norrbottens län eller enbart i Piteå när du ska köpa en blomma.


Då du kontaktar någon för att diskutera blommor och växter är det bra om du vet vad du vill ha för typ av blommor och hur länge de ska stå sig. Vill du själv plantera sticklingar och fröer eller vill du ha en färdig krukväxt eller snittblomma. En del info om de flesta blommorna kan du få genom att besöka Interflora Bryggmans Blommor / Fritillaria AB eller andra blomsteraffärers webbsidor. Då det förekommer flera företag som säljer blommor i eller i närheten av Piteå kan det vara bra att undersöka alternativ oavsett om du vet eller inte vet vilken blomma du vill ha men rekommenderat är att du hör efter med Interflora Bryggmans Blommor / Fritillaria AB eftersom de brukar ha vackra blommor är duktiga på att välja ut någon blomma till er.
Bäst är att kontakta Interflora Bryggmans Blommor / Fritillaria AB om ni är jakt på en speciell blomma på följande sätt:


Interflora Bryggmans Blommor / Fritillaria AB

Uddmansgatan 8

941 32 Piteå

0911-21 18 35