Blomma - All information om Blommor och VäxterBlomma i Kungsbacka

Blommor i Kungsbacka

Totalt i Kungsbacka finns det 8 handelsträdgårdar som säljer blommor och växter varav flera har mycket god kunskap om blommor, plantor och buskar. Ofta är det besvärligt att hitta en bra blomsteraffär i Kungsbacka och priserna på blommorna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på någon florist som är duktig på blommor och kan knyta underbara blomsteruppsättningen. Det går också att jämföra blombutiker på nätet.


Då det finns flera som håller på med blommor i Kungsbacka eller ännu fler i Halland är det bra att kontakta några blomsterbutiker och handelsträdgårdarna för att se vilka blommor de rekommenderar. Om du kontaktar en blomstershop är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av blomma och vid vilka tidpunkter blomman ska blomma. Mycket info kan du få om blommorna kan du få genom att besöka hemsidor hos olika handelsträdgårdar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på blommor i Kungsbacka genom att kolla med någon av handelsträdgårdarna eller blomsterbutikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla blommor i Kungsbacka

Hjälmeskulla Handels AB

Hällingsjövägen 360

Gillis Edman Muhls Begravningsbyrå AB

Nygatan 2

Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Borgmästaregatan 1

Solhaga Gardencenter

Lantmannagatan 4

FREEPORT Designer Outlet

Kungsparksvägen 80


Fler handelsträdgårdar där du kan köpa blommor och växter i Kungsbacka

Interflora / Henrikssons Blommor HB

Guldgubbegatan 1

PLANTAGEN

Kungsparksvägen 30

Interflora / Valands Blomsterhandel AB

Södra Torggatan 14