Blomma - All information om Blommor och VäxterBlomma i Falkenberg

Blommor i Falkenberg

Totalt i Falkenberg finns det 8 handelsträdgårdar som säljer blommor och växter varav flera har mycket god kunskap om blommor, plantor och buskar. Ofta är det besvärligt att hitta en bra blomsteraffär i Falkenberg och priserna på blommorna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på någon florist som är duktig på blommor och kan knyta underbara blomsteruppsättningen. Det går också att jämföra blombutiker på nätet.


Då det finns flera som håller på med blommor i Falkenberg eller ännu fler i Halland är det bra att kontakta några blomsterbutiker och handelsträdgårdarna för att se vilka blommor de rekommenderar. Om du kontaktar en blomstershop är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av blomma och vid vilka tidpunkter blomman ska blomma. Mycket info kan du få om blommorna kan du få genom att besöka hemsidor hos olika handelsträdgårdar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på blommor i Falkenberg genom att kolla med någon av handelsträdgårdarna eller blomsterbutikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla blommor i Falkenberg

Hallands Blomsterodling AB

Pl 1425

Lundgren Felix Plantskola AB

Hertig Valdemars Väg 36

Blomsterlandet

Sömmerskevägen 3B

Falkenbergs Begravningsbyrå AB

Holgersgatan 15

Ålyckans Handelsträdgård AB

Ålyckan 167


Fler handelsträdgårdar där du kan köpa blommor och växter i Falkenberg

Blomsterbörsen AB

Nygatan 38

Gödastorps Grönt AB

Gödastorp 204

Ateljé Falkblomman HB

Köpmansgatan 3B