Blomma - All information om Blommor och VäxterBlomma - Blåklinten Blommor & Presenter/ Interflora Fresh

Blomma hos Blåklinten Blommor & Presenter/ Interflora Fresh i Mora

Blåklinten Blommor & Presenter/ Interflora Fresh är en av totalt 3 blomsteraffärer och handelsträdgårdar i Mora där du kan köpa en vacker blomma till någon du gillar. Både typ av blommor samt vilka plantor och fröer de säljer skiljer mellan olika blomsterbutiker och därför kan det vara bra att jämföra med fler i Dalarnas län eller enbart i Mora när du ska köpa en blomma.


Då du kontaktar någon för att diskutera blommor och växter är det bra om du vet vad du vill ha för typ av blommor och hur länge de ska stå sig. Vill du själv plantera sticklingar och fröer eller vill du ha en färdig krukväxt eller snittblomma. En del info om de flesta blommorna kan du få genom att besöka Blåklinten Blommor & Presenter/ Interflora Fresh eller andra blomsteraffärers webbsidor. Då det förekommer flera företag som säljer blommor i eller i närheten av Mora kan det vara bra att undersöka alternativ oavsett om du vet eller inte vet vilken blomma du vill ha men rekommenderat är att du hör efter med Blåklinten Blommor & Presenter/ Interflora Fresh eftersom de brukar ha vackra blommor är duktiga på att välja ut någon blomma till er.
Bäst är att kontakta Blåklinten Blommor & Presenter/ Interflora Fresh om ni är jakt på en speciell blomma på följande sätt:


Blåklinten Blommor & Presenter/ Interflora Fresh

Kyrkogatan 6

792 30 Mora

0250-59 30 14